Hirdetés

frizura.lap.hu / Hosszú haj

Hosszú haj

Hosszú Hajú Magyar Lányok

A Portobelló lófarok - A Bardot-i szépség - A Jerry-stílus - Manhattan most - Charleston loknik - Csalafinta hajfonat - Kisasszonyosan -

long hair styles. The only place you need for long hairstyles pictures.

hosszú hajak Válassza ki azt a frizurát, amelyik tetszik Önnek.

mindenkinél javítja a fizikai megjelenést

Hosszú, rövid? Fotók, videók, nagy átalakulások!

The Fashion eZine - Hair Styles

Hairfindertrademark graphic Hairstyles, Hair Care & More!

5 különböző hajviselet tipp hosszú hajú nőknek.

A Great Lengths Magyarországon. Szalonunkban a hajhosszabbítást olyan professzionális szakemberek végzik, akik hosszú évek rutinjával felvértezett fodrászok, és tökéletesen tisztában vannak a haj belső és külső szerkezetével is. Nálunk biztos lehet abban, hogy elegendő időt és figyelmet kap új külseje megtervezéséhez, és őszintén válaszolunk kérdéseire.

A hajhosszabbítás segítségével minden nő megkaphatja azt a frizurát, amiről régen álmodozik. Az oldal abban nyújt segítséget, hogy ki tudjuk választani azt a módszert, és szalont, ahol biztosan elégedettek lehetünk, és amely a legközelebb található hozzánk.

A legtöbb embernek nincs meg fixen, hogy milyen időközönként megy hajat vágatni. Nem mindegy persze, hogy milyen gyorsan nő a hajunk, vagy hogy épp milyen frizurát hordunk. Bár azzal mindenki tisztában van, hogy a rendszeres hajvágás jót tesz a hajnak. Hogy milyen időközönként érdemes hajat vágatni, az több dologtól is függ. Például, hogy milyen gyorsan nő a hajunk vagy milyen jellegű a frizuránk.

HirdetésTegyükfel.hu apróhirdetés, online bolhapiac. Felteszed a felesleges cuccaidat, havonta egy kattintással meghosszabbítod az összes hirdetésedet.  Tegyükfel - hirdetőoldal
eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Hosszú haj
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés